5 Jaar jubileum - Boxspring Slaapcomfort


Vier met ons mee en win

Spelregels en voorwaarden

Vier met ons mee 5 jarig jubileum actie van Boxspring Slaapcomfort!

Omdat we 10 december 2020 ons 5 jarig bestaan vieren, geven wij €500,- korting op onze jubileum boxspring met TV-lift. Van €2.599,- voor €2.099,- Deze actie geldt van 3 november 2020 tot 15 december 2020.

Deze Jubileum Boxspring geven wij ter ere van ons 5 jarig bestaan ook nog eens weg! En deze kun jij winnen!

Om kans te maken op deze Jubileum Boxspring hoef je alleen maar onze advertentie/poster zichtbaar in het raam op te hangen.
Knip de poster uit de krant, download hem via deze link of haal de poster op in één van onze winkels. Het zou leuk zijn, maar zeker geen voorwaarde, om een foto van de poster in het raam te maken en deze met ons te delen op Facebook of te e-mailen naar [email protected] dan zetten wij deze op onze pagina.

Op 10 december 2020 zullen wij live op Facebook, onze website boxspringslaapcomfort.nl en de website van hofweekblad.nl de winnaar bekend maken. Tip! Kijken, want het wordt leuk!

De winnaar ontvangt de Jubileum Boxspring of een cheque ter waarde van €2.099,- om vrij te besteden in één van onze winkels.

De prijs is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.

Collega’s, familie en andere relaties van personeel van Boxspring Slaapcomfort zijn uitgesloten van deelname (maar mogen wel de poster ophangen natuurlijk).

Bekijk de livestream