Ontwerp je eigen boxspring - Boxspring Slaapcomfort

Ontwerp je eigen boxspring

BEKIJK DE GEHELE COLLECTIE

Klik hier

stap

Kies een vlakke of elektrische uitvoering

Kies je een vlakke boxspring, of wil je lekker met de rug en de benen omhoog? Al onze boxsprings zijn zowel in vlakke als elektrische uitvoering te ontwerpen. De elektrische boxsprings zijn altijd bij het hoofd- en voeteneinde verstelbaar, wat natuurlijk heerlijk is bij het lezen, TV kijken of als je ziek bent. De bediening is standaard draadloos, dus geen last meer van een te korte kabel of draden onder het bed.

stap

Bepaal je lengte- en breedtematen

Eenpersoons, tweepersoons, een twijfelaar of een extra brede familie-boxspring! De gekozen uitvoering kan in elke breedtemaat worden ontworpen. En wil je lekker languit liggen, maar heb je daar een lengtemaat voor nodig? Kies dan 210 of 220 cm!

stap

Stel je gewenste comfort samen

Het juiste comfort is natuurlijk het belangrijkste van je nieuwe boxspring! In onze testopstelling vinden we het gewenste comfort met de beste ondersteuning. Uit alle verschillende matrassen en toppers selecteren we de combinatie die het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur, slaaphouding en postuur.

stap

Maak je keuze uit meer dan 40 hoofdborden

Strakke lijnen of juist klassiek gecapitonneerd? Voor elke boxspring is er een hoofdbord die de uitstraling in je slaapkamer compleet maakt! Heb je een schuin dak, of moet hij juist in XXL formaat? Alle hoofdborden zijn in alle maten te ontwerpen. Een bijpassend voetbord is ook altijd mogelijk, zelfs met TV-lift!

stap

Selecteer je stof uit meer dan 650 kleuren

Maak het ontwerp van je boxspring helemaal af door je
favoriete kleur te kiezen in stof, leer of velours. Grove structuur, gladde structuur, makkelijk afneembaar of waterafstotend zijn kenmerken die bij iedere kleur mogelijk zijn!