Nieuws - Boxspring Slaapcomfort
covid info

Nieuws

Geopend met de deur op slot

Ambt Delden/Enschede – Boxspring Slaapcomfort stelt, net zoals tijdens de vorige lockdown, de winkels open op afspraak voor klanten met een slaapprobleem. Er worden maximaal twee mensen op afspraak toegelaten in hun winkels met inachtneming van de nu geldende coronamaatregelen. 

“Op deze manier kunnen wij klanten die dringend behoefte hebben aan een specifiek slaapcomfort toch van dienst zijn. Onze ervaringen van de afgelopen zes jaar hebben ons geleerd dat niet iedereen zomaar kan wachten op een nieuw bed of matras. De huidige lockdown zal in dat opzicht dus teveel vertraging opleveren”, aldus mede-eigenaar Robert Smit. “We hebben diverse klanten die op medische gronden, veelal vergoed door de zorgverzekeraar, een speciaal matras nodig hebben. Deze wordt vaak in overleg met de behandelaar van de klant samengesteld en zo snel mogelijk geleverd. Met onze snelle levertijden voorkomen wij dat lichamelijke ongemakken van de klant te lang blijven voortbestaan of zelfs verergeren.”

Ook kan er acuut vraag zijn naar een boxspring met een hoog/laag systeem, bijvoorbeeld in het geval van ontslag uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum en er behoefte is aan een boxspring die op stahoogte gebracht kan worden bij verzorging op bed. Daarbij is ook een specialistisch ligcomfort vaak van groot belang. Natuurlijk zijn er ook klanten voor wie urgentie ontstaat door bijvoorbeeld een waterbed dat lek is, een bed dat het begeven heeft of waarbij een ‘ongelukje’ in bed is gebeurd en het matras moet worden vervangen. “Voor al deze klanten is online bestellen geen optie en daarom is onze showroom geopend met de deur op slot en coronaproof!”, besluit Robert.

Langenhorsterweg 16 in Ambt Delden en Woonplein Enschede.

Afspraak maken